Chelsea sau Barcelona?

Aceasta este și întrebarea lui Fernando Torres, pentru ce echipă va evolua în sezonul următor, Chelsea sau Barcelona?

Echipa londoneză a pregătit o sumă record de 50 milioane lire sterline pentru atacantul celor de la Liverpool în vârstă de 26 de ani, dar se pare că pe fir a intervenit și gruparea catalană, FC Barcelona care a declarat că este interesată de serviciile lui El Niño (porecla spaniolului).
În acest moment conducerea și fanii Barcelonei sunt nemultumiți de evoluțiile din sezonul ce tocmai s-a încheiat ale suedezului Zlatan Ibrahimovic (28 de ani), venit în vara trecută de la Inter. Planul celor de pe Nou Camp fiind să refacă cuplul ce a facut furori la europeanul din 2008, David Villa – Fernando Torres.

Presa britanică, a aflat și salariul pe care patronul echipei Chelsea Londra, Roman Abramovic i l-a pregătit lui Torres. Acesta va fi de £190.000 pe săptămână, aproximativ 8 milioane lire sterline pe sezon.

Fernando Torres evolueaza la Liverpool din sezonul 2007-2008, are 79 de prezențe în tricoul cormoranilor și 56 de goluri reușite. Clubul la care a debutat este Atletico Madrid, unde a înscris 82 de goluri în 214 prezente. Este component al naționalei Spaniei din 2003, marcând 23 de goluri în 71 de selecțtii.

Sursa: The Sun

Anunțuri
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: